AJ

Jag har jobbat i 12 timmar, mina ben är trötta.


NIGHTY

Åh sova!

BTW

Kom på en sak, jag hoppas att folk förstår min ironi i det jag skriver. Annars skulle jag nog uppfattas som väldigt löjlig.

Dagens fråga; förstår ni min ironi eller??

MJUKISAR

Ååååh har på mig mjukisbrallor o det är så skönt! Var så länge sen jag hade de på mig så hade nästan glömt hur gott de va ;)

Dagens tips; ta på dig mjukis

MEMORIES




Här var vi 15 år? :)

OHNEJ

Min mamma säger att jag kanske har ringorm. Jag tror jag har ringorm. Jag vill inte ha ringorm.
Min hud tycker visst om att få utslag. Jag har väldigt ren o fin hud och har så gott som aldrig finnar och liknande. Men hudutslag är något jag får ist!

Något inte allt för många vet är att jag har psoriasis. Och en sommar hade jag väldiga problem med något som inte var svinkoppor men som liknade svinkoppor, i ansiktet!! Usch vad hemskt det var! O nu har jag tydligen ringorm. Jag säger då de ;) Som tur är sitter de på ett oftast dålt ställe.

TODAY IS THE DAY










STUDENTEN 09

CV är tråkigt att skriva.

Kollade igenom min mapp som heter samma som rubriken. Man kommer på sig själv att sitta o flina när man ser alla härliga bilder och videos. Gud vad den dagen var rolig! Alla säger det och det måste betyda att det är bland dom bästa dagarna i ens liv! Även fast vi hade regn och tråkigt väder kunde dagen inte blivit bättre än den var! Saknar min klass, vi var bäst!

En liten film från när vi just satt oss ner i hallen där cermonin var :)
Ryser när jag ser detta, kan inte garantera samma känsla hos er eftersom ni inte närvara och upplevde det jag gjorde ;)



A MUST

Idag skall jag skriva mitt CV, mitt första måste på väldigt länge! Det känns jobbigt, längtar inte tillbaka till skolan nu är en sak som är säker ;)

Eller de kanske finns någon därute som är jätte bra på att skriva just CVs!?!? Önsketänkande..

SOVA

Varför känner jag mig aldrig tillfredsställt med min sömn. Jag vill alltid sova mer!


PAIN

Råkade nyss peta mitt finger i ögat så de kom typ på andra sidan av ögat!! Asså rakt upp i ögongloben och sen runt bakom ögat, PAIN! Varför gjorde jag så för :(

Nu;


AWESOME


DOWN

so baby dont worry, you are my only
you wont be lonely, even if the sky is falling down
you´ll be my only, no need to worry
baby are you down down down down down
down down
baby are you down down down down down
down down
even if the sky is falling down

BIO

Bor du i lysekil och inte har något att göra?

Tips 1:


Tips 2:
Sitt hemma o ruttna.


MEAN GIRL

Jag är nog en väldigt elak människa innerst inne tror jag. Jag har en tendens att bygga upp en inre irritation mot andra människor, oftats helt okända, när jag är i folkmassor! Jag stör mig väldigt enkelt på minsta lilla sak någon gör när det är trångt, obekvämt och varmt! Jag svär och hotar folk, men bara inne i mitt huvud såklart! Skulle någon av dem som jag byggt upp ett hat emot inne i mitt huvud säga något till mig skulle jag ha svarat med ett väldigt trevligt svar. Jag kan inte säga NEJ! Det är jobbigt.

CAM










EMERGENCY

Skickade nyss ett emergency sms till min vän och hårfrisörska(?) fult ord. Mitt hår behöver hjälp! Kan man ha friskt hår när man plattar de varje dag? Går de? Jag använder både inpackning och värmeskydd nu för tiden men har då inte märkt någon skillnad. Sen så är det jobbigare än man tror att vara blonderad/slingad. Utväxten kommer så jäkla fort :s

I-landsproblem...

I LOVE YOU MAN



SKÄMT

eh skoja, rabih va grym ju!

MATMUSIK

Skrev på min fb status att jag gjorde så god mat att man ville !! Men den blev inte så bra :( Men det är en hemlighet ;) IM A MASTERCHEF!!!!

Lyssnar på Darin Zanyar, min lägre tonårs förälskelse. Fan va bra han är!! Alla som säger eller har sagt någon gång i sitt liv att han är fag, FUCK YOU! Han är bässsst!

Men är det bara jag som tycker han har förändrats så? Darin för mig är fortfarande den blyga fnissiga killen med tankdställning. Nya eller gamla Darin!?


MöLLER

Såg på sista stunden av idol men missade tyvärr de mesta vilket betyder att jag missade min favvis rabih ;o
Men såg på snabbreprisen att han inte va så bra!? Någon som vet vad han fick för kritik kanske??

Nu är det ju cirkus möller på 4an och det är första gången det visas. Men möller är ju så sjukt jäkla rolig!! Jag har ju faktiskt snackat med honom i sommras ;)

Han skulle medverka i en uppvisning där jag bor och ringde och bokade bord på restaurangen jag jobbar på, självklart var det jag som tog emot bokningen ;)
När kvällen väl var där så snodde Sofie åt sig hans bord och serverade dom hela kvällen, den busen! Men självklart valde han att komma fram o betala hela kostnaden hos mig ;) Och ni vill inte veta vilken driks han gav! Aldrig fått så mkt! Generös/rika och roliga män uppskattas!

SEANS

Idag hade jag lovat min mor att hjälpa till på Seansen som hon och hennes vännina höll i. Ni som inte vet var det är för något kan gå in på den fantastiska hemsidan google och söka där! Som tur var Linda där också så det blev en del skratt och det blev inte långtråkigt någonstans :) De är så jäkla gott när man träffar människor man varit tight med innan i livet och så är allt precis som det var då! Precis så är det mellan oss. I LIKE!

Vi skulle bara hjälpa till i entren och sen fick vi lov att vara med under själva seansen. Min första gång faktiskt även fast min mor hållt på med detta och liknande saker länge har jag aldrig följt med. Det var allt lite intressant men vet inte riktigt vad man ska tro ;) Andar o energier hit o dit.

ARGGGGGGG

Gaaaaaaaah!! seriöst!! Så jävla irriterad nu så kan fan inte låta bli!! Läste på blondinbellas blogg och blev så sjukt upprörd! De inlägget som hon döpt sin rubrik till "Läskigt" o jag håller med henne, jävligt läskigt!! Att folk är såna egoister o snackar om att vi måste ta hand om svenskarna innan alla invandrarde, är dom verkligen seriösa?? O det eviga tjatet om att det bara är invandrare som ställer till bråk och sånt, så sjukt dåligt argument! Vi är väl av samma ras allihopa eller? Är det inte meningen att man skall se efter varandra?

Vi säger såhär; om du skulle trivas att bo i ett varmt land istället för i kalla sverige och välja att flytta dit eftersom du trivs bäst där, är du beredd att leva restan av ditt liv i skuggan av alla andra? Skulle inte du vilja känna dig som en i gänget? Skulle du vilja bli tagen i andrahand hela tiden? Skulle inte TRO DE! Och det är ju fan de människor tycker att det ska vara här!! Shiiiiiiiiiit asso!! Plus att i detta exeplet som jag skrev nu har DU valt att flytta dit! Alla har inte chansen att välja, dom gör de för sin egna och sin familjs trygghet!

Ett seriöst och annorlunda inlägg ifrån mig men ibland blir det för mycket.

STAR

Något ni inte visste om mig;



Att jag är värsta fotbollsstjärnan! ;)






LIVVAKT

Jag kom att tänka på en sak nu när jag var ute på en promenad med min hund. Och min katt, för den idioten följer alltid efter..

Idag såg jag filmen Knowing och när jag var ute med hunden som sagt så flyger lite bilder igenom huvudet tagna ifrån filmen. Typ att dom där alien-snubbarna står inne i skogen o stirrar på mig. Obekväm känsla! Även fast jag är 19 år och snart inte tonåring längre har inte dom där "mardröms" tankarna försvunnit än. När kommer dom göra de? När jag fyller 20 kanske?

Tillbaka till det jag funderade på under promenaden. OM nu en sån alien-snubbe eller något annat obehagligt skulle dyka upp är jag helt övertygad om att min hund inte skulle springa iväg o rädda sitt egna skin utan hon skulle försvara mig och strida för min överlevnad, eller? Jodå! Men katten då!? Den jäveln skulle fan räddat sitt egna skin o inte haft en tanke på att hjälpa mig o hunden? Eller? Jag menar jag ger ju ändå kattjäveln ett hem, mat, värme o kärlek. Skulle den verkligen överge mig så? Blir fan ledsen när jag tänker på de.

JAG VILL HA MER TID MED ROGER

Nu har jag sett på bonde söker fru och ätit WOK! FAN va gott!! Asiater är så jävla bra på allt! Fan vad jag älskar dom ska nog bli nästa Foki!

Nu ska jag gå in på svts hemsida och se dagens avsnitt av riverside! Oh älska!!!!!

Min katt står brevid mig och jamar som en jävla idiot! Irriationen växer i mig som ett djur! Försöker leka död men det är svårt för den jäveln är inte lätt att lura ska ni veta. VARFÖR har jag katter??? Någon som vill ha? Dom är söta..


EXISTENZ ME

Älskar vi alla inte existenz mest av allt? I DO! Så sjuka saker dom länkar så de finns inte, humor på hög nivå! Kan väl inte säga att jag tycker allt är kul o sen så kollar jag ju inte in allt heller ;)

Måste länka en sida, det är så tråkigt och så dåligt så man vill :D

KOLLA

Roligt eller tråkigt!?


YEAH

Spana in vem jag är homie med (H)




o till er som inte kan se vad de står; håll in Ctrl knappen och skrolla så vipps händer det något :O

OHHHH

Hur många dör inte när ni ser detta klippet!? Man bara åhhhhhhhhhh tänk om man var akons bitch ;) Eller varför inte David Guettas??? BRA FRÅGA! Vem fan väljer du?


OHNO

Omg jag vaknade två idag också :o Vet inte vad det är med mig :o:o Lite läskigt sådär att vakna upp o inse att man sovit bort en stor del av dagen! ÅNGEST!

GÖLLIT


MY MOUTH IS FULL OF SHIT

Dessie hade ful frisyr på blog awards, någon som håller med!?!? Kissie var fan het, någon som håller med!?!? Foki owned alla och i have nothing more to say!

JO!

Rabih i fredags, åh herregud!!!

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1270857&renderingdepartment=2.34558


SUMMER


FÖDA

Mat gör mig oftast på bättre humör, därför bestämde jag mig för att tassa upp till kylsåpet och stoppa i mig ngt gott. Som vanligt hittar jag inget intressant och frustrationen växer i mig. Jag vill ha något kryddigt, något mat-aktigt (?) med mycket smaker som mina smaklökar kan leka med! Jag vill ha lök! Jag vill ha morötter! Och jag vill ha, nudlar.. Och så blir det! Steker först lökringarna sedan i med morotspinnar och på med massa vitlök samtidigt kokar jag nudlarna och när de är klart häller jag på den goda biffkryddan! Voila!

Något konstig blandning kanske några tycker men de är så jag gört!


DEPP

Dör lite varje gång jag kollar igenom gamla bilder och filmer. Måste man växa upp? Måste saker o ting förändras?
DEPP!

G00GLE

är så jävla bra! Älskar googel så jävla mycket! Önskar det var jag som hade uppfunnit dig ♥

FÄSTIS




OJOJOJ

Så här sent har jag inte vaknat sen jag var 14 tror jag. Herregud! Måste nog bero på min sena hemkomst igår och som resulterade i att jag la mig ännu lite senare.
Idag får vi se vart dagen tar mig ;)

MAT
nu!

BIZZZY

DAGEN:
Jobb
Mys
Ua
Jobb
Hemma

Jag tvingade med mig Jonaz till Uddevalla idag för viktiga ärenden. Jag var tvungen att besöka åhlens och köpa deras braIGA brunutansol men vad tror ni inte händer när jag kört alla långa milen dit? Jo den är SLUT! SKAM!
Tvingade egypten att äta McDonalds och blev då på lite bättre humör. Sen var de bara att köra tillbaka alla långa milen hem igen för att vi båda skulle jobba så var det lite bråttom. Sen visade det sig att jag inte skulle jobba klockan fyra utan klockan sex. GAH!

Idag visades filmen Up på jobbet och då kanske några kan lista ut var jag jobbar!? Någon!?!? Idag hade barnen bestämt att alla skulle komma tjugo i sex och dom hade också bestämt att ingen skulle veta vad dom skulle ha när dom kom fram till kassan och alla skulle ändra sig minst en gång. Jag älskar barn.



Jag är så jävla G när jag kör bil!



ONLINE

FAN vad bra med laptop så toalettbesöken inte blir så tråkiga!

HUMOR

JAG DÖR VARJE GÅNG.


GAMER

Glömde en feeeeet film i min filmlista jag gjorde här om dagen! Skam!









SJUK film! Handlar om framtidens spel kan man säga, Sims och Cs fast med riktiga männikor! Man har tagit kontroll över människans hjärna så dom gör så som du leder dom till att göra. Vilka ställer upp på det kan man undra? De har väl egentligen inget val. Att va med i de sims liknande spelet tjänar man pengar på och det är som att sälja sin kropp och själ. Men att vara med i spelet Slayers, som det heter, handlar om att få tillbaka sitt liv. Det är fångar som är dömda till döden som kämpar om att klara sig igenom tjugo strider. Lyckas dom med det får dom sitt liv tillbaka eller så är det iaf sagt..

GÅTA

Jag förstår inte varför man kör 60 på en 70väg....

DJUR <3














VETERAN

Kollade in på min gamla blogg och skrattade lite åt min ernormt häftiga beskrivning! Minns inte lösenordet till den längre men kul att ha kvar gamla minnen. Jag skrev ju trotts allt i den i över ett år, från januari 2007 till mars 2008. Kanske jag som ska vinna priset för årets veteran i blog awards ;)



Denna bloggen ställde faktiskt till med en del problem för mig! Barnslig som jag var skrev jag om en tjej på skolan som jag då ogillade skarpt! Denna tjejen blev tipsad om detta och eftersom jag inte nämnt några namn kunde väl ingen egentligen veta vem det handlade om? Men hon fattade visst direkt att det var om henne, även fast jag nekade. Så det blev ett samtal med henne i enrum med två kuratorer till hjälp. Det var tider de. Tur man växt upp lite iaf ;)


KÄNDISMAGNETARNA

Idag mina kära vänner bjöd Anna med mig till nordens ark. Något ni kanske känner till? Det är en park full av massa spännande djur som vargar, grodor, getter, hästar, lejon? Ne tyvärr har dom inga lejon men dom har snöleoparder!! I den parken har man varit många gånger eftersom den ligger ca 20 minuter ifrån där jag bor. Men jag har aldrig kollat på djuren från en vuxens öga så det ska mina 19 åriga ögon få uppleva idag ;)

Anna är en speciell person. Vi har känt varandra sen våra barnsben sprang runt i brodalens förskole-barack och än idag har vi kul ihop, är inte det fantastiskt!? För att vara lite seriös för en stund så är väl de bästa när man kan vara sig själv med någon och det tycker jag faktiskt är jätte svårt med nya människor. Därför har jag alltid roligast med dem jag kännt längst :)

Bilden och videon är ifrån en av våra resor till Göteborg. Ansvarsfulla Anna får köra medans jag leker med kameran för att roa oss båda. Något som vi tycker är väldigt kul barnsligt nog är att filma människorna i bilarna vi kör förbi. Detta roade vi oss även med denna dag när något utöver det vanliga händer.
En bil kommer i väldigt hög fart bakom oss när vi ligger i vänsterfilen (som vi alltid gör ;)) Kameran åker upp såklart och vad som inträffar efter bilen kört förbi ser ni i videon.
Efter att ha kört förbi varandra sådär några gånger inser vi att det är en KÄNDIS vi leker med. Killen som sitter brevid föraren är ingen mindre än paradise hotel deltagaren Gregory om det är någon ni minns ;)




Annas kända uttryck What The Fuck kommer med också ;)

EVEREST

Detta året bestämde jag mig för att aldrig behöva frysa under hösten/vintern/våren! Alla tidigare av de kalla årstiderna i mitt liv har jag alltid frusit/fryst (?) eftersom jag aldrig skaffat mig ordentliga skor eller jacka. Jag har liksom gått i mina kawasaki hela vintern hur mycket snö eller slask det än var. Det konstiga är ju att jag hatar o frysa så förstår inte varföt jag gjort såhär mot mig själv ;)

Förra veckan tog jag mig i kragen när jag var på besök i Karlstad och köpte mig en goooooo, vaaaaarm o skööööön jacka - En svart lång everest! MMM! Älskar den! Den sviker mig aldrig o låter mig aldrig frysa ♥
Tillägger också att jag tvekade några få minuter innan jag köpte den, everest jackor klassas väl ändå som fjortis!?

Dagens Tips såhär innan tolvslaget: Köp den varmaste jackan du kan hitta!

SOPPATORSK

Idag när jag var på väg till jobbet sådär på morgonkvisten så ser jag till min fasa och påminns på 0,2 sekund att jag glömde tanka bilen igår! Jag kör alltså nu på min alldeles sista reserv bensin och vet inte om jag skall vända om eller fortsätta mot mitt mål. Jag bestämmer mig för det sistnämnda och sitter som en stel pinne samtidigt som jag ber om att inte få soppatorsk. För hur pinsamt skulle inte det vara!? Det hände iofs mig när jag var i moppe-åldern men det är en annan histora.

Denna historian slutar trots allt lyckligt efter att jag först tagit mig till st1 som vägrar acceptera mitt bankomatkort! Och där jag gör ett desperat försök att få hjälp av mannen som tankar sin bil på andra sidan utan att lyckas.
Jag får därför fortsätta min nervösa biltur till nästa station där jag äntligen lyckas släcka min bils törst.

Dagens påminnelse: Glöm inte tanka bilen!

ÅRETS FILMER A LA EWOU

Det blev lite svårt detta för jag är en sån som nästan aldrig tycker att en film är dålig. En film förmedlar alltid något bra enligt mig, eller oftast ;) Det blev alltså en hel del filmer som jag tyckte va årets bästa (hittills). Fick tvinga mig själv till att plocka bort en del för att inte göra listan faaar too long! Försökte få lite variation på genrena också men skräck uteslöt jag eftersom jag blivit för mesig för sånt på äldre dar ;) Here we go!
















WIHU

Upptäckte att jag fått min första prenumerant, WIHU! Puss på dig din snygge jävel ;)
Som det är sagt:


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

RIGHT NOW






DAGENS

Aldrig tvätta händerna
eller
Aldrig borsta tänderna!?

BLOGLOVIN

Nu är jag medlem på bloglovin så följ mig där om ni skulle känna ett litet behov av de ;) Bara att klicka på den fint blinkande parisetornet i höger spalten. Har själv lagt in mina favorit bloggar i en lista där nu så nu missar jag inget!

Förövrigt tänkte jag lägga in en lista på årets bästa filmer, än så länge! För mer kommer de, ohja! Finns väl ingen flicka som missat när New Moon kommer!? Kan jag inte tänka mig! 20/11 är de gyllende datumet! Jag själv avundas alla kändisar som får gå på förhandsvisningen. Lyllos! Iaf så kommer nog en lista på årets bästa filmer imorgon.
Natti

RASTA

Idag kan man säga var den första gången jag kom att tänka på detta. När man är ute o rastar sin hund så fint så kommer man på sig själv att prata med hunden. Det är absolut inget ovanligt i detta, att prata med sin hund, de vet väl alla hundägare där ute? (eller är det bara jag?) Jag pratar med min hund hela tiden, varje dag! Hon är en riktigt trygg lyssnare och hon har sjuk humor, jag lovar, garvar alltid åt henne ;)
Frågan är ju vad fan andra människor, som inte är hundägare förståss, tänker om de råkar höra. Kan ju bli ganska pinsamt för en. Jag säger ju allt till min lilla sessa




ME


EUW

Hallå!? Är det någon som ser den lite pinsama tv-serien Ensam Mamma Söker där man alltså får följa ensamma mammors sökande efter en ny pappa till deras ungar, typ. Jag gör de inte men har ändå koll ;)
Iaf, mamman som heter Helene och är 37 år (!) har med en 25 åring i sitt "finalist-gäng" och ni som kanske råkat se programet vet ju hur Oskar ser ut! Snälla vad ser Oskar hos henne!? Jag blir galen av den tanken. Han kan i princip få vem som helst (för att överdriva)? Någon ung sexig tjej och egna barn! Jag förstår inte, det är lite tragiskt.

ARAB MONEY

Fan va go den lilla till höger haha CUTE!


1D0L


Bästa klippen från audition va ju enkelt dessa:














HM undrar vad dom har gemensamt!?

Men mina favvisar i finalen är lätt Rabih och Tove (Y)

CREDD

till alla dem som står upp klockan fem varje morgon. Hur står man ut?
Och hur mitt knä/knäled mår får vi veta om några dagar.

MOVIEBOX

Nu är de tid för some movietime! Hoppas jag slocknar tidigt för imorn måste jag stå upp 05:00! DET är inte nådigt. Det måste vara för något viktigt jag ska stå upp så tidigt för, o det är alldeles rätt. Något jag både sett fram emot o fruktat. Men vad!? Det återstår att se.




PUSS!

pusspusspuss

RSS 2.0