yeaaah

sitter hos hedlunds, buzz masterquiz spelas om o om igen!! mat på g fan va gott! typ några köttbullar, pressade potäter o sallllllaaat mmmmmmm. kanske torp en sväng sen, gött!!


nighty

de jobbigaste är när man har bråttom till något så måste man bara göra de o de o de o deeeeee innan!! eller är de bara jag? typ som nu när jag måste somna helst för en timma sen så måste jag bara göra massa saker innan! önskar jag bara kunde slå igen datorn o decka men neeee




100530

ojj vad mina ben värker nu! jobbat som en galning typ. nu småäter jag av gårdagens godis fast middag är på g. men det är de jag är bäst på! leka med anna ikväll, nice.!



yeah.

lknasfie

okej jag sitter hemma helt ensam med en godispåse och en nygjort sodastreamad vattenflaska. kul lördag? njaa men det duger åt mig. skall också nämna att jag tittar på eurovision.. har aldrig varit den som följt eller ens kollat på de men. har inte hört alla med frankrikes bidrag var ju nice!!

succcckkk

trodde jag skulle få flipp på min katt inatt!! vaknar halft av att jag hör ett sjuuuukt jobbigt jamande utanför mitt fönster o det är inte som ett vanligt mjau utan det låter mmmmjAAAuuuuUUuu skiiiiit långt!! var så död så jag låg o höll för öronen o trodde de skulle hjälpa, jag ville INTE gå uuuupp! öppnar fönstret o gör ifrån mig ett högt o skrämmande ljud. det hjälper inte.. måste gå och öppna dörren.. jag visste vad de lååånga o fett irriterande jamandet betyder men jag kunde inte koppla det då, jag var för trött! jag öppnar dörren, släpper in katten och två sekunder efter jag ser den försvinna in i mörkret startar min hjärna, KATTEN HAR EN MUS I KÄFTEN!!!!! hatar den, vem tar in en dö mus i huset?? åhhhhhh
min bror fick slänga ut den.

nu ska jag upp, jobb väntar på miiiig!


ssssss

alla är överlyckliga över att de är fredag förutom evelin för hon ska jobba o lida pin.
HA HA skoooja jag är inte den som är den o klagar, trivs med mina jobb o trivs med att tjäna pengar :) idag är de dock en väldigt seg dag, grått ute oså men annars ska jag snart möta sanna så ska vi kolla på en soffa åt henne, för hon är stor o ska flytta hemifrån!!!



barn. 15 bast? på väg till fest mitt i vintern som slutar med att man mår illa för man druckigt för många cider o snusat för många snusar. tider de! jag, sanna, sofia!

100528

tänkte lägga upp en bild på mig innan jag drog o jobba men kan faktiskt inte med o göra de, kan man se tröttare ut?? ne nu väntar ungarna på mig, HADEEEE

imout!

äsch nu har jag varit ute o gått as långt med min hund osånt för o fördriva tiden! men nu drar jag o ser film o deckar! sova är bästa medicinen när man är en jävla pussy o saknar någon efter knappt två dar... sååå tooooooomt!!



rosé osånt

100527

äter lisebergsgodis o chillar, om två min kommer mackan o plockar upp moi han ska köpa en fritös på torp o jag ska va sälle! kanske passar på att köpa nödvändigheter också! oskar linnros -från och med du finns äntligen på spotifyyyyyyy!!!!!

liseberg10

fantastisk dag på liseberg!! stolt över mig själv också eftersom jag åkte allt (nödvändigt). har aldrig varit en fegis men på äldre dar har jag tyckt märka en lite skillnad på mig själv, att jag är jobbigt känslig och feg för saker. men idag gick jag tillbaka till tidigt tvåtusental när man var ung o våglig!! dock skrek jag att jag skulle dö, ropade på mamma eller bara gallskrek men de hör till! nu är jag så tröttis att jag snart slocknar så puss påer

100526

inatt drömde jag bland annat att jag var på afrodance... i ett litet litet rum som tillhörde en datanörds-tjockis! och det var även han som höll i passet.... så jävla sjukt. han sa att han var varm så han tog av sig sitt äckliga tighta linne och blottade sin enorma håriga mage. fattar inte varför jag stannade kvar där.

när jag vaknade halv fyra (av att en sexig man sprang in i mitt rum o sedan for snabbt igen, till alanya.......) kände jag en obehaglig känsla efteråt att jag drömt något sjukt. jag låg o tänkte eftersom jag inte kunde somna o kom på att jag o mina vänner hängt upp en tjej i ett träd o jag hade slått henne nästan medvetslös o.O hennes öga var helt blodigt o svullet och jag fick såklart reda på sedan att hon var oskyldig. till vad vet jag inte men sedan fick vi fan fly från någonting!! hatar såna drömmar.

TAGGA GBG
TAGGA LISSAN!!

xtraxtra

ringo har kommit nu!!!
godnatt!!
lissan imorn!!
gonna miss u!!

untsunts

idag har jag agerat sällskap på torp hela dagen typ! efter att jag vaknat runt halv ett, sickness! köpte inget själv förutom en big TASTY!! peyjs!



p.s ååh vad jag tycker om honom!!! ihii


OH MY GOSH




ängel

lissaaaan

aaaaa då är de bokad dårå, lissan på onsdag med anna hedlund och karin hedlund!! fan va nice. ska fan åka allt som om jag var 12år igen! något jag kan erkänna är att jag frukar gasten.. så jäkla mörkrädd o rädd för skräckfilmer som jag är kan de inte gå annat än dåligt. sist gång jag gick gasten skulle jag vara tuff o gå sist. jag var där med min familj och våra sysslingars familj och jag var väl runt 14? jag blundade tre fjärdedelar av turen? , gav emma som var framför mig whiplash skador genom att klämma hennes axlar och nacke, skrek som sju nyfödda bäbisar och puffade på hela kön så vi var igenom på två röda. hemska minne, på onsdag skall det skapas ny historia!




lolzor

haha fan va poppis min morsa är då, ringt tre stycken inom loppet av två min o vill snacka med henne, lol. väntar på samtal från sjukhuset om operationstid nu för efter att ha fått mitt sommarnschema inser jag att jag kan klämma in den i början av juni o får hoppas på att jag kan jobba fint efter två veckor fast dom har sagt sex veckor, men vem orkar? imorse klickade jag hon som ringer om vikariat för jag trodde det var väckarklockan -.-

100523

gu va härligt de är när man vaknar upp utvilad iställer för o ha sovt typ fyra timmar o ha ångest över att man kommer va trött hela dagen när man ska jobba! det låter så himla bra kvällen innan, amen de gör inget om jag lägger mig lite sent jag kommer orka de! sen vaknar man upp död som en zombie.. iaf, fint väder (jag är somsagt svensk!) ska käka frulle sen en kul dag på jobbet hoppas jag!





100522

heje! lite tröttis i bena nu, valde att tacka nej till en liten stillsam kväll hos en vän och istället latar mig hemma. inget på hjärtat just nu hade hey!



14år o fulla

gmorgon

vaknade med ett RYCK förut o var heeeeelt hundra på att jag hade försovit mig! grovt också!! kastade mig fram till telefonen och såg att klockan var halv åtta, gött! jag hade alltså inte försovit mig. vill inte berätta vad jag drömde inatt, så jävla sjukt o äckligt fyfan vem bestämer vad man ska drömma? om man drömmer sviniga drömmar är man psyko då? omedvetet typ?

tog lite kort på mitt badrum igår..........ni kan få se en.....



stek

say what

så dutti jag eeeeeee lol ska sova, röe gård imorn jalla jobba!!

weird thoughts from a weird brain

hur tråkigt som helst att vara heeelt ensam hemma ska ni veta o inte ha något vettigt för sig. inte ens sessan (hunden) är hemma! skulle så gärna vilja gå på en promenad i det härliga vädret, får väl ta på en av katterna en sele o gå på en promenad med den......... skrattade lite för mig själv när den tanken slog mig HAHA sjukt kul ju! gå på promenad med en katt i en sele fyfan va sjukt, jag hade 100% lagt mig ner på marken och skrattat om jag hade fått syn på detta någon gång. finns de folk som rastar sina katter i sele?? uppmärksammade nyss att meet the fockers går på 5an nu!! NIAJS!



tråkit

100521

känns riktigt skönt att ligga ner i sängen nu efter att gjort rätt för sig hela dagen (jobbat). tyvärr blir kvällen syssellös!

fejjan

jäklar vilken kvällsmat jag fick! grillat kött o maiiiiiiiiiissss mmmmmmm!! fan va jobbigt de är när man inte varit inne på fejjan på hela dagen så måste man kolla igenom alla nyheter fast man inte bryr sig ett skit om mer än hälften av dom! men man kaaaaanske missar en as viktig nyhet ju så tvångstanke att kolla igenom alla! därför den gamla fejjan va bättre där man kunde välja att bara se statusuppdateringarna osv,ni förtår!? vill inte ha random människor på min fejja asså. för tycker de är totalt onödigt när jag inte bryr mig ett skvatt om dom eller deras statusar liksom, känns skitdrygt att neka eller ta bort en person men ändå? palla såna som lägger till bara för att ha massa vänner o sen har man inte ens snackat med människan? aja

kindergardennnn

gmoring!! om tvåminuter ska jag sätta mig i min bil och åka till bergs dagis, leka/passa/mata/skälla på barn hela dagen i sommarvädret! kan inte bli mycket bättre, lol

sessi

filmen var helt okej! sällan jag tycker någon film är dålig, jag är en så snäll människa att jag inte kan kritisera!! fan hungrig nu, redan ätit frukost, lunch, mellis, middag idag menmen. åh jag saknar sessan, min hund, love you!







omöjligt att få en lyckad bild ihop med henne... -.-

titta!!

åhh vad jag skrattade för mig själv när jag rättade barnens svenskaböcker förut idag när jag fick syn på detta



för er som har svårt för att läsa barn-handstil kan jag översätta det som fick mig att skratta. man skall alltså skriva vilket läte var o en har och man får hjälp av olika alternativ.
på femte raden ser ni att det står tjuren och efter de står de... GNISSLAR! hahaha fyfan vad roligt jag dog lite när jag läste det, men endå smälte jag lite o tänkte naaaaaw :)

påväg till gymmet förut fick jag syn på detta



en limmo i lilla munkedal!! wow!! observera hur snea husen ser ut, min mobilkamera är grym nat.

prince of persia var det!!!!!!! hade

100519

heiiiiii nyss kommit hem från jobb, märkt att de är sommar ute?? stekts ju sönder o de är UNDERBAT! hade bokat möte med anni på gymmet klockan ett men hon fick jobb så får åka sjääääälv. ska solisola lite också! sedan foooort till bion för ikväll är de premiären av prince of percia!! nice, HADE ska käka en omelett nue.




mah

man är ju bara dum om man inte ställer upp i en sån här tävling!!

tryck här för o vara med o tävla om en iphoneeeeeee!!


skjut mig

herreguuuuuuuud mina magmuskler klarar knappt av att hålla uppmin kropp i sittande ställning!! afrodansen var gryyymt kul men den där dödande coren efter tog livet av mig! jag ville dö, låten han knappt börja förräns jag önskade den var slut! morsorna där inne var bättre än mig, förstår inte vad som hände där!?

nu käkar jag godaste mackan! tekaka, leverpastej, sallad, salami, gurka, tomat, guacamole. (ja jag googlade guacamole för jag inte visste hur det stavades.)



momento

afrodance o core nu, pjuuuuuuuuuu!!

karismaaaaa

okej det var helt okej kul kväll på karisma i lördags, får erkänna att vi var så jävla lost haha! vilsa barn typ nej skoja så var det inte riktigt. hade nästan glömt hur äckligt på vissa killar kan va ute o det roligaste är när man säger, du kommer inte lyckas med något här så slösa inte din tid, typ. så dom bara ahaaa.. aa okej.. sen kort efter de hör man kommer snart. HAHA jävla djur dom är!
käkade en god middag på donken lite efter tre snåret o var inte hemma förren efter fyra.

piiiiics










woa

shit, käka två tacos till frukost vilket djur jag är!! gbg it is!

lörtag

morning! idag regnar de lite, eftersom jag är svensk o gillar att prata om vädret. den stora frågan idag är om det blir till gbg ikväll eller inte o vart vi ska ut isf. min vän anländer kl 4 direkt från stockholm så de är ändå lite tight med dig. igår spillde jag saft över min dator och idag är högra sidan av tagentbordet så jävla klibbigt så man får trycka svin hårt på dom, typ. hatar mig själv ibland men mest hatar jag den jäkla saften som inte ens var god därför jag inte drack upp den o därför hämnades den igenom att smeta ut sig på min dator!!?? anyhow byebye



my lovely computer, oops iit is cimon??

einsteintalar

kom på att man kan äta gröt! så jäkla bra ide!! har inte gjort de på år o dar, alltså havegrynsgröt snackar vi om nu dårå. så nu äter jag de o lyssnar på justin bieber! tänk på att alltid börja äta längst ut i kanterna på gröten där är den som svalast. lol. talas!

shitpommes

helt sjukt galet avsnitt av tyra&bella show!!:O jääävlar vad obekvämt det var att titta på de kan inte riktigt säga vad de var. jag blir ofta obekväm själv när andra är dumma/elaka/pinsama/gör bort sig typ som jag skäms åt dom medans dom inte skäms alls! samtidigt är det väldigt underhållande och jag förstår båda parter. kom också på nu när jag skrev tyra&bella show att jag säger/tänker alltid tyras namn som tyra banks inte som tyra som hon heter då med svenskt uttal.

p.s. har fortfarande inte kommit på något att göra. d.s.

100514

oj! ojojoj OJ! vad trötta mina ben är! idag krigade jag på jobbet! trött, hungrig, huvudvärk, vätskebrist och ett intensivt irriterande ljud som fördubblade allt det jobbiga! så synd är de om mig lol nat. såg fram emot måltiden som väntade på mig hemma, två tacos åt jag upp lätt som en plätt! vet inte vad jag ska göra idag, inte gymmet iaf de pallar jag inte! o inga kompisar är hemma typ, får seeeee får seeee.



lingatan 07 så jävla trött med var jag med mina gangstaflätor!

nu

ska min mamma göra slingor på mig, de går mot ljusare tiiiiiiider!!



entanke

en sak jag funderade över förut när jag borstade tänderna. hur länge brukar man använda en tandborste innan man bytar ut den? man är väl äcklig om man har samma för länge antar jag, vill inte ens berätta hur länge jag haft min. men de är ju trotts allt en guldtandborste, ja med äkta guld på. då får man faktiskt ha den ett tag eller? imorn är det faktiskt ett år sedan jag gjorde min tandblekning på klinik o än idag står dom vita o fina i min mun!



imorn, ett år sedan jag stolt skulle visa upp mina tänder.
där är också mitt vänstra knä nyvridet o allt. blääääääää

say it dont spray it!

heje! den värsta lukten som finns är ju fan axe eller? killar som använder de,blääääää de luktar så jäkla mycket o så starkt!! o gott luktar de ju inte heller såklart. känner en liten svag dos av träningsvärk idag, inte så mycket som jag hade varit beredd på. anni har redan klargjort för hela facebook att hon har träningsvärk så aa. ska väl smöra med mig någon till gymmet snart hoppas jag har inte en enda jävla plan för hela denna långhelg!


onztag

klockan halv tolv mötte jag twinen anni på gymmet, redo för ett hårt pass! o de blev de!!! jäääklar vad vi dödade våra armar, har vi inte träningsvärk imorn är det ett under! jävlar, nu känner jag att jag har träningsvärk i halsen! aja solade ett pass också osedan åkte jag med jossa o karro till trollhättan eller aa överby. jossa fick ju körkort igår! känns så jäkla skumt hon som är så liten, två år yngre än mig. o jag är så jävla jobbig när jag åker med andra yngre människor jag tror vi ska dö hela tiden för dom kör för nära kanten, kör för fort, bromsar sent osv. ingen är duglig nog så är de bara.



ÄR JAG GLAD? njah.

dreams

drömmde en riiiktigt äcklig o jobbig dröm nu innan jag vaknade alltså! jag o några vänner var på fest? hos någon äcklig snubbe som hade typ våldtagit någon, jag vet inte om vi visste om de då eller om vi fick reda på de senare för vi skyndade oss därifrån senare iaf. jag glömde min spritflaska där minns jag. efter detta var jag livrädd för honom, hela drömmen gick ut på att jag var rädd o skulle undivka att möta honom o alla skyddade mig. de kändes som att skulle jag bara se honom eller om han skulle få syn på mig skulle jag dö, den känslan va de :s vi var även på en club när alla killar började ta av tjejerna kläderna, inklusive oss, bhn o allt asså. vi kunde inte göra ngt eftersom exakt alla där inne var med på de, fyfan så jäkla äckligt o frustrerande!! i drömen höll vi till i ett omklädningsrum ganska mkt o en sporthall där vi hade fotbollsträning oså o även i drömmen var jag handikappad o kunde inte spela :(

jag funderar över detta varje dag nu, när jag kollar på fotbollsmatch vill jag dö så mkt jag vill spela. väntar på att sjukhuset ska ringa tillbaka o då ska jag höra med dom hur det ser ut på operationslistan. skulle jag få en tid inom närmsta veckan tar jag det, no matter what everyone says.



mina fina ärr från sist operation, iofs är hela knäna fulla med ärr. snyggt!!

billionaire

guuuuuuuuud asså jag vet inte om jag har hört något bättre än detta!?!? bave tippsa om den på hans blogg o har lyssnat på den tjugofyrasjjuuuuuuu



explaintome

såg nyss filmen, säg att du älskar mig. redan sett den twice men var ett tag sen så. uuuuuusssschhhhhh för människor som gör såna sjuka saker mot andra människor!!! jag förstår bara inte, vad händer i deras hjärnor? stängs hjärnan av eller vad? för fan asså någonting måste ju säga STOP, samvetet, synen av att se en annan människa skrika o kämpa för sitt liv, fattar dom inte redan då att man förstör sitt eget liv, sin familjs liv o framförallt offret, offrets famlilj,vänner fan vet jag, allas liv!!!!! lksjlfijw8o4ruöqw3jrl

 


gmorning

sholen skoja det ser ut o va fint väder ute idag, eftersom vi svenskar alltid pratar om vädret? jag har en tanke/en idé att måla om rummet brevid mitt. det hade varit jäkligt nice men jag vet hur jobbigt de är o hur lång tid de kommer ta. de är kul dom första två minuterna sedan är de bara asjobbigt.



min guldiga väggmålning, så jäkla cuuul!

let's roll the dice

de blev en trevlig och lång kväll med personalen på folkan bio! helt okej god mat på gammelhuset, dock vann vi inte på quizen denna gången! 1an o 2an hade 24 och vi fick 23, hur surt som helst! o är inte de värsta som finns när laget som vinner jublar o klappar händer samtidigt som man är så jäkla besviken på sig själv för att man vet att man är bättre än dom egentligen!!! hatar de!! efter allt detta gick vi till folkan bio och spelade lite spotify, dokumenterade det hela med videoinspelningar, gjorde hemliga saker, körde runt o skrek åt folk på stan. de är de vi på folkan bio är bäst på.






100510

jag har städat!! så jäkla bra är jag. nu vet jag inte vad jag ska göra. är så jäkla taggad på liseberg om två veckor eventuellt. inte varit där på kanske tre eller fyra år! o jag ska åka aaaaaaaallt!
eh! de är andra gången de kommer sånt där snabbt flygplan nu o jag tror aaalltid att de är en raket eller bomb!! så jag kubbar till skyddsrummet varje gång!!..skoja.



in the ghetto 09 whit my brand new audi a4

måntag

oj vad jag tänkt att jag kunde städa o göra maaaaaassa saker idag men vrf slutar de med att jag inte orkar o sitter o uppdaterar fejjan hela tiden? ikväll är de personalmöte med folkan bio för häxkonster o trolldom (internt!!) ska sedan käka på gammelhuset (old house) och va med i deras måndags-quiz! sist gång vi deltog i den vann vi första och andra pris! jag bidrog inte med rätt svar till en enda fråga........ HAAADEEEEEE

charliiiie

godmorgon! det ilar i mina undertänder vafan kan de sluta eller?? frulle nu sedan jobba heeeeeela dagen!



yay




tandblekning o I <3 NY tröjaaaaaa :D tack anna banana!! hihihhi
sitter med tandblekningen nu, waah lite läskigt känns de. tejp på tänderna o de smakar svagt, svagt av någontingen o tror att de är en liiiiiten liiiiiten ilnings-känsla jag känner i nedertänderna men vad gör de när man får fett vitt leende! godnatt!!!




hei

ouuuff va trött jag ÄR!! mina ben är typ svullna för dom gått för mkt o mina fötter är platta! ligger utsträckt i sängen o säger reeeeeeeehaaaaaaaab, reeeehaaaaaaaab för mig själv i förhoppning om att mina kropp ska återhämta sig fortare! ska till min nyhemkommna vän anna snart för lite reeeeeehaaab ne skoja vet inte vad vi ska göra, jag ska iaf få min tandblekning från US and A o hon har köpt hem en liten GIFT till mig!!!! peace bros and hoes!



tung

jagsvär

fan va oseriös jag verkar hela tiden, jag är faktiskt normal.



nopp

nu har jag duschat mig. och nu har jag jätte tråkigt känner jag. jag vill dansa och va cpfull men jag vill också prata med spöken och lyssna på spökhistorier. annars hade det varit kul med en godis-provar-kväll eller helt enkelt åka till gymmet o svettas skiten ur en o gå ner 3,5 kilo på en kväll. får se vad jag hittar på!




kamel

så. jäkla. trött. i. benen. men pengar är braaaaa o haaa dagens konstanterandebleblaha




så äre!

godmorgon!! ser ut o va svinbra väder ute idag, tack så mycket vädergudarna men tyvärr gynnar de inte mig så mycket, ska jobba inomhus o slita somett djur idag. fast jag jobbar inte längre än fyra och de är ju bra. kände att jag ville visa min fina sovtröja idag och kan inte förstå att jag satte mig upp, tog en bild o beskärde den BARA för att dela med mig av detta fina budskap!



projektarbete 09 jao

aa2

palla att de va markus som va våldtäcksmannen.. ska lägga till han på facebook bara för de!! HAHA

aa

haft maraton i andra avenyn idag, missat en del avsnitt o nu när man fick höra att de helt plötsligt skulle lägga ner så fick man la kolla dåra. måste ju få veta vem de var som våldtog liv OMG så spännande de fåååååår bara inte va kim!! inte markus heller för den delen o inte hamsa heller! fan vilken nörd jag låter som. aja anyway de är ganska tråkigt att vara hemma fast man alltid tänker åååååh önskar jag bara kunde vara hemma o göra ingenting. PEACEEEE



söt




100506

inatt drömde jag att jag jag var o shoppa, fan va soft o synd dom kläderna man fantiserar fram inte finns på riktigt! idag får jag väl göra någon nytta o träna själv om de ska va så.

hehe

är de bara jag som gör typ saker jag inte vill/får/vågar för att man typ måste? tvångstanke typ. idag på jobbet hade en unge skitit på sig så aa jag fick ta hand om bytet då. o man VET att de luktar abel!! men ändå mååååååste man andas med näsan o känna ist för o andas med munnen hela tiden! en anna sak jag brukar tänka på när jag är på toa där man känner att någon har gjort nummer två är att om jag andas med munnen ist för näsan får jag allt bajs som är i luften i min mun och hur gott är de? en annan sjuk sak jag kom på nu hahaha när jag går förbi någon äcklig eller ful människa så håller jag andan för jag vill inte andas in dens aromer!!

andra exempel på saker jag mååååste göra: jag har alltid trott att när man tar på dom rören som är bakom ett kylskåp så får man typ ström i sig. o på jobbet kunde jag inte hålla mig o var tvungen o känna fastän jag va livrädd för att få ont av den. en anna sak är när jag ligger o ska sova så tänker jag att jag måste kissa innan jag sover fast jag nästan nyligen varit o gjort de. men när den tanken väl har dykt upp i mitt huvud måste jag gå  o tömma annars kan jag inte sova tror jag. ne fan nu låter jag föööööör sjuk!



p.s. är faktiskt på toa där


ja

jag har inga vänner och orkar inte träna ensam idag. så ist sitter jag nu här med fetaste godispåsen NICE VA? stoppade precis in något jag trodde var lys melk (små runda ganska platta chokladbitar) vilket det inte var! fattar ni chocken för smaklökarna? ist var det en rund sur godis som antingen är rosa eller grön och så sipprar det ur något ur dom när man sugit ett tag o det blivit ett litet hål in till kärnan på godisen. så då vet ni det!




lys melk



kometer

groupie

har kollat på tre av fyra avsnitt av kniven i hjärtat idag. aaaapbra serie som gick typ 04? redan sett den antal gånger men vad gör de om hundra år när allting kommer kring? sån jäkla tönt är jag, måste alltid kolla om typ kändisar eller vem som helst egentligen har facebook så nu har jag typ lagt till tre av dom som är med i serien :$ fan va pinsam jag är, ångrade mig dirket men vet inte hur man tar bort hahaha! tänk när dom ser jag heter kniven i hjärtat som min status dom kommer tänka naaaaw ett fan! :)
aja anyway hade

BTW faaan va störande när mina förkortningar i sökfältet för o få upp sidor snabbt leder till någon anna sida!!! när jag ska åt google trycker jag go och sen enter men då är första länken till google translate åhhh sånt är så störande!!!!! hade



kniiif i hjärta

argh

hemma o har ätit tonvis med mat! min kropp är fortfarande frusen, har varit ute så gott som hela dagen o de va inte varm direkt när solen är bakom alla jäkla moln!

är det bara jag som har sånt barnsligt vinnarhuvve? spelade skip-bo med gossarna på skolan när en av dom tyckte att vi kunde köra efter hans regler, bara de att dom inte hade någon SENSE! istället för att ta upp kort ut en gemensam hög skulle man ha en egen hög som man fick kolla igenom o använda sig av när man ville, plus att högarna man vänder bort får man lägga i sin egna hög för återanvändning. det betyder att den som blörjar spela vinner direkt! om man nu inte spelar med förskoleklassare vilket jag gjorde. tog nog en kvart innan det blev min tur o då jävlar tänkte jag visa att dom här reglerna inte funkar! jag spelade ut mina kort på två minuter sen drog jag näven i bordet o gick hem! jag låter väl ganska hemsk nu men jag antar att jag är väl de.



slav

katt




hatar jamandet. älskar att plåga min katt. den heter gangster.


100503

jobbat lite idag, svinbra väder! hemma åt vi grillat, så jäkla bra! ikväll såg jag på fotboll, också apbra! nu fryser jag änna o ska upp o rota i kylskåpet. ska bjuda på någon underhållande video sen tänkte jag. HADE

hest




mjaaaaa

berättade ju förut om hur sjuk jäkla jobbigt det är med skoskav o nu ska jag berätta hur sjuk jäkla jobbigt det är att åka buss hem i en timma, mer än en timma?, efter man varit ute!! fyfan aldrig igen!! var kaxig till en början o sa ngt i stil med ne jag mår inte dåligt. jag o jossan lutade huvvena mot varandra och skulle sova hela vägen hem men någonstans mellan uddevalla och hallinden gick något snett. jag blev as irriterad på jossan som inte kunde sitta still o där kom väl mitt illamående kanske? sen var de bara full fokus på vägen som var långt där framme och igno på alla människor runt om! det gick sådär bra för henke envisades med att tjata om att jag skulle till hb dagen efter o jag ville spy bara på tanken av alkohol, fulla människor, trängsel osv. var så nära att bara spy rakt ut eller springa av bussen, lägga mig i diket i fosterställning, ringa mamma o säga att hon måste hämta mig. men jag krigade! jag krigade hela vägen hem till brastad! så jävla stolt! NIGHTYYYYYY

soho

skoskav är SERIÖST det ondaste som finns!! de kan förstöra en hel kväll!! jag visste det redan innan att jag skulle få sjuk skoskav men vad gör jag om inte glömmer de andra skorna hemma!! gud, fick gå i sockar!! hela kvällen, både ute o inne haha fan va tattigt, men tror ingen märkte de ändå. alla är ju packade o de va packat där inne! var alltså ute igårkväll som ni kanske listat ut. helt okej kväll, långt ifrån den bästa men inte nära den sämsta heller så aa. nu har jag förstörda fötter o får gå i tofflor ikväll eftersom man är påt igen. HADEEEE

RSS 2.0