NEW MOON
gaaaah kjdlajkdhwienxdwijlwxion vill dö så bra!!

KIIIILL MEEE

Herregud! Kan inte minnas senast jag var uppe innan klockan nio på morgonen! Inatt har lampan varit tänd hela natten för igår såg jag och några vänner på paranormal activity. Fyfan säger jag, sjukt äcklig! Man ville efter men fick allt sätta mig i bilen klockan tolv på kvällen o köra hem helt ensam och sen komma hem till ett tyst och mörkt hus :| När fan ska jag växa upp..

CRANK


MM

Dagens diss;

Av-min bror
Till- mig

Aporna borde ju skämmas att vara släkt med dig.

hmm..

CRÄJZÄ

Gud vad är det med alla människor. Julpyntar nu!? Hur orkar man haha

INGLORIOUS BASTARDS


DRAG

Idag har jag varit myndig i ett år, 1 månad och 27 dagar, om jag nu räknat rätt förståss. Och idag skall jag EVENTUELLT göra min debut på stans ballaste krog och där var jag väldigt ironisk. Denna vackra stad Lysekil har inte så stort utbud på klubbar/barer/krogar. De har så mycket som TVÅ dansställen varav en av dom bara har öppet under sommaren. Då återstår det alltså bara ett dansställe kvar vilket är de stället jag nu skall göra debut på ikväll, KANSKE! Har liksom inte kännt att det varit något för mig innan men vad skall man göra!?

DEATH RACE


MAT

Idag åt jag julskinka, fan va gott!

FAIL

En grej som är så sjukt fult o trashigt är när tjejer har såna tublinnen och inte äger ngn bh utan band på. Då använder dom vanlig bh med band och det är såå fail! Enligt mig ;)

Exempel på hur det kan se ut;


Exempel på hur det ska se ut;

DE BANNLYSTA

Gammal men den bästa parodien som gjorts på youtube! Gud vad vi skrattade åt den när den kom, såg den om o om igen o härmade. Gick väl i högstadiet då? Goa tider ;)


Korsband, av.

SPREAD/L.A. GIGOLO


CUT

Klippa maj nu, hoppas på ett det inte blir för kort bara. Har haft ett mål i flera år nu att jag ska ha likadan frisyr som beyonce hade en gång som jag såg på ett kort, och det var långt. Har inte kommit så långt på det målet och kanske beror de på att jag plattar mitt hår minst en gång om dagen o att jag sällan klipper de för att jag tror att de ska växa o bli långt o fint av sig själv. Vilket inte stämmer.

Iaf. Efter de ska jag jobba på en opera. Man får iaf gratis mat ;)

STAND BY ME


MENGUD

Så här tidigt har jag inte varit vaken på jag vet inte hur länge :o SKAM!
Undrar vad denna dagen har att erbjuda? Jag vill s h o p p a.


FOOD

Fan vad jag älskar mat. Jag brukar gå o längta tills jag är ska bli hungrig för att det är så gott med mat. Är det normalt!? Känns inte så men jag vet inte. Om det är någon som delar samma längtan efter mat som mig kan ni väl höra av er. Det skulle få mig till att inte känna mig som en ensam tjockis i psyket.

MAYBE

:)


I HAD A DREAM

Drömde en bra och dålig dröm inatt. Och lite till.

Det bra var att jag träffade en fin människa, det är väl alltid kul!?

Det dåliga var att jag drömde att jag och mina nära o kära o en hel drös till var på något läger, kan tänka mig att det var ett fotbolls läger back in the days.Vi var iaf på en båt/fartyg/flygplan och minglade runt lite bland alla människor då vi får de hemska beskedet. Någon vill skjuta ner vårat plan/dränka vårat skepp! Jag och mina vänner letar febrilt efter flytvästar! När vi funnit varsin måste vi hitta våra mobiler för omvärlden måste ju få reda på detta! Vi har plötsligt drabbats av minnesförlust och kan inte komma på vart vi lagt våra saker. Vi letar igenom hela anläggningen och tillslut finner såklart jag stället! Jag ringer någon, minns inte vem, och denna person verkar inte alls tycka att detta är något hemskt! Jag ska ju för fan snart , kanske! Sedan minns jag att vi hoppade i en liten gummibåt och då ser jag min ena syster mingla runt och ropa hej! Jag blir irriterad o skriker åt henne att komma hit o sätta sig i båten. Hon var full och insåg inte allvaret. Sedan vaknade jag? Får inte glömma att jag drömde att jag kunde flyga också. Det är inte första gången och det är så jäkla kul!

GIVE

Satt o kollade igenom mina mobil bilder och ser denna. Jag vill kunna gå i shorts igen!! Kan det ha vart tre, fyra veckor sen jag senast gick i shorts ute? Då var det på gränsen men nu skulle man om man bara ställde sig utanför dörren i några sekunder. Kan tänka mig att det inte bara är jag som blir deprimerad under vinterhalvåret. För helt seriöst. Ett halvår utan sol? Klart det är svårt o vara glad då?

Den som kan gissa vad jag censurerat på bilden får.. äran? En länk?


BIRTHDAY SEX REMIX

Lille go elle!?


PUBLIC ENEMIES


JAHA


SMSAMERA

Om ni där ute är lika snåla som mig och har vänner som inte har samma abonnemang som dig själv har jag är ett mycket bra tips till er; Gratis sms varje dag!

Det funkar och kostar ingenting! Bättre kan de inte bli.
Jag funderar också över varför inte alla i hela Sverige har samma abonnemang, då skulle de inte kosta ett skit att skicka till någon ju! Därför ber jag er alla att byta till Comviq! (Y)

OBS

Dagens fakta: BUS luktar inte gott!

SLUMDOG MILLIONAIRE


ERROR

Alla är idioter. Så är de bara.

RSS 2.0