hi

vart i gbg idag för mish student! gaaanska trött nu o ska upp tidigt för lindis student är imorn!! jag tror att studenten är bästa och roligaste dagen fram tills man tar den iaf, once in a lifetime o de är en underbar dag!
har fått klippt mig idag också, mitt hår var som tuggumi efter slingorna jag gjorde igår. klippte anna efteråt också haha hon fick hålla o peka vart jag skulle klippa men det var kuligttttt! nu, freaks and geeks!
lpdpj

idag har jag suttit framför datorn ända sen jag vaaakna! men hade en god orsak till de :) nu vet jag inte vad jag ska göra, vill göra något för segt o va inne en hel dag. imorn ska jag till gbg på student!! o igår köpte jag en videokamera, spontant va!?liteeen, typ 16

örebroo

örebro o tillbaka idag alltså fy, aldrig igen så jäkla trött på att åka bil har jag nog aldrig varit i mitt liv! hur orkar man bila till andra länder?? nu ska jag deckaaaa

FAN

min bror gav mig en klubba som gjort mig helt jäkla blåååå i hela käften o munnen!! hatar såna klubbor! hatar barn som äter dom! hatar dom som går runt o är blå runt käften! vad är meningen med dom???

imorn ska jag till örebrooooo någon som bor där kanske? heheeee

kjzsl

uuh vilken trist dag, verkligen varit hemma heeela dagen. kom ju hem vid fem inatt efter att ha varit på landvetter, så sov jag till typ halv tolv? varit ute med hundarna och gjort en kycklingsallad är de jag gjort! nu funderar jag på om jag ska klippa av mina gamla baggylevis till längre shorts, kan de va ngt? tror de. men tänk om de inte blir bra.. jag är ju trotts allt en människa som unlike changes!! o för de har jag idag registrerat mig på boplats göteborg!!!naaaaww

jaaa

åhååå nu åker vii hihihi tagga!!

leevaajjjs

vilken sooool vi har! har stekts sönder på gården idag på dagis!! på vilan idag var de en liten gulliplutt som sa att han ville ligga med mig, naaaaw haha skoja!! eller ne skoja inte om att han sa så för de gjorde han men ni vet hur jag tänker och hur han egentligen menade heheee. nu ska jag smöra för mamma så hon kan göra slingor på mig, köpt nytt silvershampo oså så måste ju testa o dags o gå mot blont asså!!

love min nya tisha!!


almost there

pju vilken dag, är lite bränd på överkroppen faktiskt. nu är jag klar för natten, ska chilla lite till sen decka! imorn jobbar jag osedan tagga landvetter!!!! haha, ett dygn kvar iiiiiiiiiiiih

nah

nu gick de förbi en hel mellanstadieskola, killarna var sötaaa dom visslade på mig, naw!! haha ne asså detta börjar kännas lite obekvämt, drar till landet o solar hos anna!! PEYS!!!!!!!

suuuuuuul

aaa jag sitter ute i solen o tar de huuuuur lugnt som helst! lyssnar på min grymma playlist osv. prellen som jag konfirmerade mig hos gick nyss förbi, konstig känsla när man sitter här i leopard bikini oså, han kolla inte ens åt mig:( tycker han inte om mig eller vad?? haha skoja, sjuk jag är! men tänk ändå, syndar man om man sitter i bikini o solar så andra kan se? eller syndar han om han kollar? vill han inte se bikinitjejer eller kvinnor kanske? är det bara jag som funderar över detta? ajaaa back to work!

100601

ledig dag, hur skönt som helst! sovit tills nu eftersom de blev lite sent igår med PANNA! det försvann lite pengar på konton men tror det var värt de, ska kolla igenom mina stuff snart. vet ni vad som är riktigt jobbigt, alla ni vikarier som läser??? vet vad jag pratar om! man sover djupt o drömmer om ponnysar som hoppar runt på rosa moln o då ringer telefonen och dom frågar om man kan jobba... momentkiller or what?? ne skoja, de kan va jobbigt faktiskt o jag tänker alltid när jag är sådär aaaas sjukt jäkla trött att jag inte pallar!! men man måste ju faktiskt evelin! åh hatar när man prata om sig själv i tredje person.

DET ÄR FÖRSTA JUNI IDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!?!?!?!?!

RSS 2.0