مرحبا

varit utan ström hemma mellan tolv och fyra, kuuul! fan gör man utan ström? tom kylskåpet slutar ju funka -.-
hann se 40 minuter av filmen personal effects innan datorn dog sen åkte jag mkt förtidigt till jobbet så kunde jag fördriva tiden där på datorn. har dock inte käkat ngn riktig mat idag o de känns i magen, jag behöver köööött!! lahme är inte de typ kött på arabiska? har för mig de. segt att man inte kan översätta arabiska på google translate man måste ju typ använda sig av arabiska tecken/alfabet, eller? varför jag skulle ha nytta av arabiska vet jag inte men.

100331

hamnade i en jobbig sitts nyss. ni vet när någon kommer fram och säger heeeej evelin! och så har man själv ingen aning om vem de är och så får man spela med så gott de går. kan bli riktigt pinsamt!

hungrig men inte sugen på något. skulle isåfall vara la casa då, som alltid. får klura på de.

i still..

oj, vad tänkte jag med när jag tackade ja till 2 o en halv timmas jobb såhär tidigt!?
när jag kmr hem ska jag sova heela dagen o heela natten! vrf inte hela livet!! dels för att jag är sjuk trött o dels för att jag är trött på allt.

can´t deny it

ush vad jag saknar skolan just nu. eller jag saknar när vi var i hemsedal! bästa resan jag varit med om! sjukt grymma människor hela bunten ush får nästan ont i magen när jag tänker på hur bra det var, sjukt nog. saknar classe o hela stämningen när han berättade saker för oss o vi alla satt o lyssnade haha tänk er en film där scouterna sitter runt brasan, så var det! på söndag blir de eventuellt återträff med klassen igen. senast vi hade det var i augusti, den dagen då alla andra började skolan igen, så att vi inte skulle känna oss ensama haha :)










millan ♥

prom




Dålig bild eftesom jag sparat den ifrån bdb. Min egna dator är på lagning så har inte bilderna på denna. Gillar bilden iaf.

b-day

Sofia larsson 18 år idag, finally! Hon har tjatat om denna dagen sen vi möttes för första gången för snart två år sen :) Skönt o slippa hennes tjat haha o tippar på att hon kommer tröttna på krogen inom en månad efter att ha tillbringat all sin lediga tid där! :D Puss påre!

mhm

Faller mig i smaken!
http://anagina.blogg.se/

fireflies

uff, sov nyss någon timma. tar på en att jobba! barn säger mkt roliga saker, satt förut på jobbet o bara lyssnade på hur de diskuterade med varandra och hur en kan få alla andra att tro på något som inte alls stämmer. på vikingatiden red man på björnar och ägg är runda även fast fröken insisterar o säger att ägg har en mer oval form! haha lika bra o va tyst o låta dom ha rätt ibland! ;)

sugarnumbertwo




sugar


true.

i dont miss u. i miss the old one u used to be.

RSS 2.0