ARGGGGGGG

Gaaaaaaaah!! seriöst!! Så jävla irriterad nu så kan fan inte låta bli!! Läste på blondinbellas blogg och blev så sjukt upprörd! De inlägget som hon döpt sin rubrik till "Läskigt" o jag håller med henne, jävligt läskigt!! Att folk är såna egoister o snackar om att vi måste ta hand om svenskarna innan alla invandrarde, är dom verkligen seriösa?? O det eviga tjatet om att det bara är invandrare som ställer till bråk och sånt, så sjukt dåligt argument! Vi är väl av samma ras allihopa eller? Är det inte meningen att man skall se efter varandra?

Vi säger såhär; om du skulle trivas att bo i ett varmt land istället för i kalla sverige och välja att flytta dit eftersom du trivs bäst där, är du beredd att leva restan av ditt liv i skuggan av alla andra? Skulle inte du vilja känna dig som en i gänget? Skulle du vilja bli tagen i andrahand hela tiden? Skulle inte TRO DE! Och det är ju fan de människor tycker att det ska vara här!! Shiiiiiiiiiit asso!! Plus att i detta exeplet som jag skrev nu har DU valt att flytta dit! Alla har inte chansen att välja, dom gör de för sin egna och sin familjs trygghet!

Ett seriöst och annorlunda inlägg ifrån mig men ibland blir det för mycket.

Kommentarer
Postat av: Viktoria ♥

jepp, jag håller med dig! ;)

2009-10-22 @ 08:36:33
URL: http://vickanss.blogg.se/
Postat av: vesna.blogg.se

jaaD:D

2009-10-22 @ 11:56:59
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: Liza

Jag bor i Borlänge som klassats som en mest kriminella staden i Sverige. Vi har väldigt, väldigt många invandrare som ofta hamnar i trubbel. Vissa på mitt jobb är invandrare och är mest högljudda och kommer försent osv. Nu är ju inte ALLA så. Som tur är.. Men många där jag bor iaf.

2009-10-22 @ 12:50:52
URL: http://lizalicious.blogg.se/
Postat av: LIENE

så kul att du gillade mitt armband:D

2009-10-22 @ 20:09:46
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: charlie

vi föddes likadant allihopa och vi bestämmer själva vad vi gör med vårt liv, ett bra tex är hitler :) han föddes likadant som jag men valde göra sina drag.

2009-10-22 @ 23:09:30
URL: http://redandblack.blogg.se/
Postat av: charlie

jepp it is, men kan iaf tilägga jag har inge bra erfarenheter av "utländska dvs turkar " :p hehhe

2009-10-22 @ 23:47:11
URL: http://redandblack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0